Formació en socorrisme, una professió amb gran demanda laboral

Dinàmics imparteix cursos per a professionals de l'esport, el lleure i la salut

Contingut patrocinat

Formació de socorristes, una professió amb gran demanda laboral
Formació de socorristes, una professió amb gran demanda laboral

El socorrisme és una professió amb una gran demanda laboral. Els socorristes no només són necessaris els mesos d’estiu en piscines, platges, parcs aquàtics i casals d’estiu, sinó també durant tot l’any en instal·lacions esportives.

Les empreses busquen professionals polivalents. Les persones que ja tenen altres titulacions en esport o lleure, poden complementar la seva formació amb socorrisme i així tenen més opcions de combinar diferents tasques a la mateixa instal·lació esportiva.

A Dinàmics imparteixen cursos a Granollers (Club Natació Granollers), Mollet (Escola Sant Gervasi) i Llinars (Escola Ginebró). L’horari és de matins, així els alumnes ho compaginen més fàcilment amb feines de tarda o les pràctiques. De fet, habitualment les empreses o entitats que els agafen per fer les pràctiques, ja se’ls queden.

Dinàmics està especialitzat en formar professionals de l’esport, el lleure i la salut. Apart de socorrisme, també imparteixen cursos de monitor i director de lleure, quiromassatge i primers auxilis, entre d’altres. I gràcies als acords i convenis de pràctiques, els alumnes de seguida posen un peu al món laboral.

Dinàmics sccl
c. Joaquim Costa, s/n. Llinars  
Tel.  93 841 25 47 / www.dinamics.coop

Edicions locals