TQ Eurocredit: Finançament alternatiu per a projectes empresarials

Són especialistes a trobar solucions urgents de finançament hipotecari

Contingut patrocinat

Eudald Coronado, responsable de la delegació de Granollers (esq.), i Ricard Abad, director de l'oficina de Barcelona
Eudald Coronado, responsable de la delegació de Granollers (esq.), i Ricard Abad, director de l'oficina de Barcelona

El finançament bancari només està a l’abast d’aquelles empreses i projectes que compleixen uns paràmetres determinats, sovint força exigents, motiu pel qual un gran nombre de demandants de crèdit en queden exclosos.

TQ Eurocredit són especialistes a trobar solucions urgents de finançament hipotecari quan no es pot accedir al finançament bancari, sempre que es disposi de garanties immobiliàries.

Es concedeixen finançaments tipus pont o “bridge loan”, operacions a curt termini que permeten desbloquejar la situació puntual o conjuntural d’aquella empresa o projecte que li impedia accedir al finançament bancari, possibilitant doncs que l’empresa restableixi la seva activitat amb normalitat o que el projecte arribi amb èxit al seu objectiu.

Les operacions de finançament més habituals de TQ Eurocredit són:

  • Finançament per resoldre impagament d’impostos, deutes bancaris, RAI, Asnef, embargaments, etc.
  • Avançament de liquiditat sobre un immoble a la venda
  • Finançament per a projectes empresarials, així com promocions i projectes immobiliaris
  • Negociació de quitances o intervenció en subhastes

S’ofereix una solució única i personalitzada a cada situació, dissenyant les operacions segons la necessitat del client.

TQ Eurocredit treballa amb els principals despatxos d’assessors fiscals, financers, advocats, gestories, i també amb immobiliàries, ja que són els coneixedors de la situació del seu client, i l’assessoren per anar a cercar una possible solució.

La financera té presència a tot el territori estatal a través de la seva xarxa de delegacions, disposant d’oficines centrals a Girona i Barcelona. Recentment han obert una delegació comercial a Granollers, al carrer Jaume Balmes, 20.

https://tqeurocredit.com/

 

Edicions locals