El concessionari Eutrasa presenta en exclusiva el nou Peugeot 208

Serà del 7 a l'11 d'octubre a les instal·lacions de les Franqueses, amb 1.800 metres quadrats de sala de vendes i exposició

Contingut patrocinat

El concessionari Eutrasa presenta en exclusiva el nou Peugeot 208
El concessionari Eutrasa presenta en exclusiva el nou Peugeot 208

El Nou Peugeot 208 anticipa com seran els compactes urbans en la pròxima dècada. El seu disseny dinàmic i futurista, la seva versió zero emissions, la seva connectivitat d'avantguarda i la seva conducció autònoma de nivell 2 són una finestra al futur. Una finestra que el concessionari Eutrasa de les Franqueses permetrà veure a les seves instal·lacions a partir de dilluns i fins a l'11 d'octubre en el marc de la Ruta 208 de presentació d'aquest model.

"Amb un disseny espectacular i trencador, una experiència a bord i unes prestacions que porten al màxim el plaer de conduir el Nou Peugeot 208 arriba al segment B disposat a convertir-se en una nova referència. Les seves tecnologies innovadores, pensades per fer més fàcil la vida dels seus usuaris, i la possibilitat de poder triar entre versions gasolina, dièsel o elèctriques porten la filosofia Peugeot a una nova època", afirma la directora general de Peugeot per a Espanya i Portugal, Hélène Bouteleau.

El nou vehicle s'exposarà a les instal·lacions de Peugeot Eutrasa en exclusiva a la comarca del 7 a l'11 d'octubre, en el marc de la Ruta 208 que mostrarà el model a un centenar de ciutats i pobles de l'Estat. El divendres 11 d'octubre tindrà lloc la festa de presentació oficial del nou 208 en exclusiva, una jornada que comptarà amb música, una copa de cava per als assistents i el sorteig d’un cap de setmana amb el nou vehicle Peugeot per poder gaudir de la conducció de la pròxima dècada.

El Nou Peugeot 208 mostra com serà conduir en ciutat en el futur. La seva tecnologia innovadora, que anticipa la conducció autònoma, les seves línies dinàmiques que el fan destacar especialment dins de la seva categoria, i la seva àmplia oferta de motoritzacions (versions gasolina, dièsel i elèctriques eficients i d'altes prestacions), entre les quals figura una opció totalment elèctrica, el converteixen en un ambaixador del futur de l'automòbil. Un futur que podreu conèixer a les Franqueses els pròxims dies.
 

Edicions locals