Century 21: solució immobiliària online

Visites virtuals, reserves online i firma electrònica de documents

Aparador

Century 21: solució immobiliària online
Century 21: solució immobiliària online

Century 21 New Estate, agència immobiliària amb més de 20 anys d'experiència, ofereix als clients visitar els seus habitatges i poder comprar sense sortir de casa.

Per fer-ho, l’agència utilitza tecnologia de primer nivell per poder assessorar els seus clients amb videotrucades, ensenyar els seus habitatges amb un recorregut virtual i tancar amb èxit la venda d'immobles gràcies a una solució tecnològica que permet signar contractes legals de forma 100% segura i sense necessitat de posar en risc la salut dels clients.

Així, els clients poden visitar els habitatges navegant de forma autònoma i virtual des del seu ordinador gràcies a un programa amb el qual treballa des de fa temps Century 21.

També poden reservar un habitatge sense necessitat d'acudir a l'oficina i, fins i tot, per a l'última fase de la compravenda d'un habitatge, la firma dels contractes, l’agència disposa d’una solució tecnològica online que permet enviar i signar documents en línia amb plena validesa legal i sense necessitat de descarregar aplicacions.

Així, apostant per la tecnologia i el millor assessorament, la franquícia immobiliària va superar les 400 transaccions d'immobles el 2019, un 25% més que el 2018. Els seus agents aconsegueixen vendre un habitatge en una mitjana de 45 dies i el 80% de les propietats que entren a la cartera de la franquícia es traspassen amb èxit.

CENTURY 21 URBAN
av. Catalunya, 71 · Parets del Vallès
Tel. 93 360 67 27 · www.century21.es · urban@century21.es

Edicions locals