Punt Love reprèn les trobades 'tuppersex'

Sessions per presentar productes eròtics a grups d'amistats

Aparador

Punt Love reprèn les trobades 'tuppersex'
Punt Love reprèn les trobades 'tuppersex'

Sabeu que us portem els productes de la botiga a casa? Ja hem tornat! Les restriccions ja ens permeten tornar a fer reunions tuppersex, amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19. Sabeu què són les trobades tuppersex?

Us reuniu amb les vostres amigues o/i amics –sí, també poden ser trobades mixtes, cap problema–. Podeu fer un sopar, un pica-pica a casa, a un restaurant... Concertem una cita i l'equip de Punt Love es desplaça fins on sigueu amb una maleta plena de productes de mostra i testers d'articles de les nostres botigues eròtiques; allà in situ us expliquem per què funciona cada cosa, fem servir el rol d'una cita, iniciem potser amb unes espelmes, un oli de massatge... toqueu, proveu el tacte de l'oli, l'olor de l'espelma... Anem passant tots els productes perquè pugueu veure com funciona; tot molt divertit i amè!

Responem a totes les preguntes, també personal si tens cap ducte més íntim. Al final de la reunió, podeu comprar els productes que hem portat que us agradin més o passar posteriorment per la botiga, no hi ha cap compromís de compra! No cal dir que tot el personal de Punt Love és contractat expressament i forma part de la plantilla de la botiga, de manera que si després teniu cap dubte, podeu trobar-nos als establiments de Granollers i Mollet del Vallès!

Punt Love
Galeries Sant Carles, local 7 · carrer Sant Jaume, 10-14 · Granollers · Tel. 93 879 03 47
www.puntlove.es

Edicions locals