Parets se suma al Carnestoltes

Parets celebra dissabte el Carnestoltes. Enguany, i per tercer any consecutiu, la rua sortirà des de Can Berenguer (17 h). Durant el recorregut, els assistents comptaran amb l'acompanyament musical de la Xaranga Xupi.

Cultura

El concurs de disfresses començarà a les 18.45 h, amb la desfilada de tots els participants. Per a la participació individual no cal inscripció prèvia i els concursants podran recollir el número de dorsal a la passarel·la. Pel que fa a les comparses, caldrà realitzar la inscripció al Centre Cultural Can Rajoler on, en el cas d’anar acompanyats de música, s’haurà de fer arribar el corresponent disc compacte al propi centre el mateix dia de la inscripció.
Enguany es repartiran 2.300 euros en premis: l'infantil individual rebrà 200, 100 i 50 euros per als tres primers classificats, intercanviables en una botiga de joguines; 300 i 150 euros per a les dues millors comparses infantils; 300, 200 i 100 euros del premi per als tres guanyadors adults; i els dos primers classificats en la categoria adulta de comparsa rebran 600 i 300 euros.

 

Edicions locals