El trasllat de l'IUCT permetrà triplicar-ne l'activitat

L'Institut Universitari de Ciència i Tecnologia (IUCT) accelera el trasllat de la seu corporativa a Parets. El centre, situat a l'Escola Sant Gervasi de Mollet, passarà a donar continuïtat al Parc fluvial de Parets.

Societat

"És una aposta que el poble fa en innovació per adequar-se a les noves realitats", instava Joan Seguer, l’alcalde del municipi.
Per a Josep Castells, director del centre, el canvi d’emplaçament dóna resposta a les necessitats del creixement. L’espai ha quedat petit, i més, tenint en compte les altes taxes de creixement anual que oscil·len entre el 15% i el 30%.
Un cop finalitzada l’ampliació, l’IUCT comptarà amb quatre edificis, encara que, de moment, només s’han presentat els plànols del primer. Tot i així, només amb el primer es triplicarà l’espai de què es disposa actualment, fins a 4.500 m2. El nombre de treballadors també creixerà significativament, dels 40 científics es preveu tenir-ne fins a 160. L’institut, però, està pendent d’uns ultimàtums amb el consistori i es calcula que a finals d’estiu la burocràcia quedarà enllestida. S’estima que el primer edifici es construirà entre 2008 i 2009 i que resultarà operatiu cap al 2010.

Edicions locals