La secció local d'ERC a Parets estrena local social

El local dels republicans està ubicat al carrer Travessera, 22, a prop de Can Rajoler

Política

Un centenar de persones van assistir divendres al vespre a l'acte d'inauguració de la nova seu d'ERC Parets. El nou local, ubicat al carrer Travessera 22, vol convertir-se, segons la formació, en un espai de trobada de tota l'esquerra independentista de Parets i de tots els republicans del municipi.

Divendres al vespre es va inaugurar la nova seu de l'agrupació local d'ERC de Parets, una trobada a la qual van assistir representants de les seccions locals republicanes de Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, Mollet, Montmeló, Martorelles, la Llagosta, Granollers o Vallgorguina, a més de representants de la resta de forces polítiques paretanes, com Sumem Parets, CDC, ICV-EUiA o la CUP.

Durant l'acte van dirigir unes paraules al públic assistent el portaveu d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, el president de la secció local Enrique Villegas i el president comarcal d'ERC, Oriol Ramon. 

També van assistir-hi l'expresident comarcal d'ERC Jaume Profitós; els alcaldes de Lliçà de Vall, Josep Serra, i Martorelles, Marc Candela; el diputat de Junts pel Sí al Parlament, Chakir El Homrani; i els portaveus d'ERC a Mollet, Oriol López; Montmeló, Albert Montserrat; i la Llagosta, Xavier Cols.

La secció local d’ERC de Parets va néixer el 6 de febrer de 1934, durant la Segona República, i es va recuperar en l’actual període democràtic. Després d’un parèntesi de 8 anys fora del consistori, actualment el grup municipal d’Ara Parets ERC compta amb tres representants a l’Ajuntament, cosa que ha permès a la formació recuperar una seu per al partit al poble, la primera des de la República.


Edicions locals