La productora paretana Dawn Melodies triomfa amb el curt revelació 'Hōfuku'

El film ha guanyat premis a festivals d'Estats Units i Romania, i ha estat seleccionat en 13 certàmens

Cultura

La productora cinematogràfica Dawn Melodies, amb seu a Parets i fundada pels vallesans Tony Navarro i Anaís Medina, torna a estar d'enhorabona. El seu últim curtmetratge, Hōfuku-Revenge,  ha guanyat el premi a la millor direcció al festival estatunidenc Direct Monthly Online, i el guardó a la millor animació al 12 Months Film Festival de Romania. 

Aquest darrer certamen ja va premiar l'any passat els cineastes pel curt Subliminal, rodat a Mollet i Parets. 

Hōfuku-Revenge ha estat gravat a Blanes i Còrdova, i compta amb l'actriu i model internacional Barbarita Homs (Black Mirror) com a protagonista femenina. Inspirat en llegendes japoneses, barreja la imatge real amb l'animació de l'artista granollerí Wheel Q (Quim Rueda), resident a Roca Umbert des de fa tres anys.

El curtmetratge submergeix  l'espectador en una història de ciència ficció, amb tocs de suspens i erotisme. La història explica les peripècies del seductor Hèctor i la seva relació amb la Luna (Homs). És época d’exàmens i el noi prepara el seu treball final de carrera amb ella. De sobte, la noia descobreix que l'universitari l'ha estat enganyant. Hèctor, però, farà els possibles per aconseguir aprovar el treball malgrat que el seu futur a estigui a mans de la Luna i el misteriós llibre japonès que posseeix.


Edicions locals