Obre a Parets una de les botigues més grans d'esport 'outdoor' i bicicletes del Vallès

Camp Base i Ravet Bike inauguren l'espai a la C-17 aquest divendres

Esports

Els comerços Camp Base i Ravet Bike inauguren aquest divendres (19 h) oficialment la seva nova botiga de Parets del Vallès, un espai de 1.000 metres quadrats d’esports outdoor i bike. D'aquesta manera, Camp Base entra en el món de la bicicleta amb Ravet Bike, referent del sector amb més de 20 anys d’experiència.

Ubicada al km 17 de l’autovia C-17 (Parets del Vallès), la nova botiga disposa de 600 m2 d’exposició, sent una de les botigues d’esports Outdoor i bicicletes més grans del Vallès Oriental.
 

En aquesta botiga es poden trobar una àmplia diversitat de bicicletes als millors preus del mercat. Amb ofertes econòmiques de bicicletes d’alta gamma de les millors marques, així com grans descomptes en roba de ciclista, els millors preus de taller per les reparacions, lloguer de bicis elèctriques, compra i venda de bicis de segona mà i Outlet amb ofertes de fins el 50% de descompte.

 
Durant la inauguració del proper divendres està prevista la presentació del repte solidari “Parets-Cervino  1.000 Km ecological & healthy non stop” de La Lluita TEAM, amb el qual col·laboren Camp Base i Ravet Bike.

 
La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Parets i membre de La Lluita TEAM, Sergi Mingote, qui estarà acompanyat per diversos membres de l’equip esportiu que col·labora amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per recaptar fons per a la investigació de la histiocitosi i del càncer infantil.

 

Per a l’ocasió, s’han previst regals per a tots els assistents i sorteig de diferents obsequis i d’una bicicleta. A més, qualsevol compra durant la inauguració amb paga i senyal de producte en stock i marca Scott, tindrà un descompte especial d’un mínim del 20%.
 

Edicions locals