Idilia Foods arranja els enllaços de la fàbrica amb l’autovia C-17

Inbisa Construcción serà la companyia encarregada de la construcció el nou carril d’acceleració

Societat

En el marc de les obres d’urbanització de la nova fàbrica d’Idilia Foods a Parets, Inbisa Construcción ha iniciat els treballs per construir un nou carril d’acceleració per connectar la fàbrica amb l’autovia C-17.

D’una banda, al febrer va començar l’ampliació de la planta paretana d’Idilia Foods per acollir, entre d’altres, la producció de Nocilla que actualment es fa a Montmeló, i d’una altra aquests dies s’inicien els treballs d’un carril d’acceleració de 1.300 metres quadrats, “un repte en matèria logística i de seguretat en trobar-se en una de les vies amb més trànsit de Catalunya”, assegura l’empresa constructora.

 

A això s’hi afegeix el reduït termini d’execució previst, de només dos mesos. El disseny del carril d’acceleració a la C-17 ha estat encarregat a la multinacional d’enginyeria GPO, i segons ha confirmat el Departament de Territori, l’actuació, de caràcter privat, està coordinada amb l’obra del departament per ampliar el ramal d’enllaç entre l’AP-7 i la C-17 que actualment s’està executant a Parets. 

 

Edicions locals