L’Eixamplem la festa! i el Prefesta Major s’avancen a la gresca oficial de Parets

Els concerts joves i les havaneres escalfen els motors de la festa major

Cultura

Aquest cap de setmana continua el programa previ d’activitats Eixamplem la festa! Dissabte a les 21 h, el Ball de Gitanes actuarà a la plaça Dr. Trueta, un horari i un escenari poc habituals per a la colla. A les 22 h, des del carrer Fra Francesc d’Eiximenis sortiran els Diables per portar-hi un tastet del correfoc de festa major.

Tot seguit (23 h), de nou a la plaça Dr. Trueta, la formació local The Slim Filters oferirà el seu directe enèrgic i fresc basat en versions de pop, soul, funk, rock i R&B. Durant el concert, la comissió de festes s’encarregarà del servei de barra.


Diumenge (21 h), els actes culturals seran els protagonistes. A les 18 h, Niu d’Art Poètic organitza a Can Serra un recital homenatge al centenari de Josep Palau i Fabre. L’Associació Amics de l’Òpera del Vallès Oriental torna a parar taula a la Sala Serra Cooperativa amb l’activitat Un sopar d’òpera, dedicada en aquesta ocasió a l’obra de Verdi Rigoletto.


Dijous, un dia abans de l’esclat oficial, se celebrarà el Prefesta Major al casal de joves Cal Jardiner. A les 17 h es presentarà el Protocol per unes festes lliures de violències masclistes i LGTBIfòbiques. Tot seguit, i sota l’organització del Servei de Joventut, l’Assemblea de joves i Metamorfosi, començaran els concerts amb les actuacions de RKER, Zapato y Cordón, Xento y Espunyea, Capitán Mr. Litro, Rialles Sound System i PD Skat-Eòliques.


Joves i no tan joves també podran gaudir el mateix dia, però a les 22 h, d’havaneres la Linera amb l’històric  grup Cavall Bernat

Edicions locals