Nova injecció de diners per construir el futur parc al Sot d’en Barriques

El ple municipal aprova una modificació de crèdit de 325.000 euros, 300.000 dels quals són per al projecte

Societat

El govern de Parets ha fet una nova injecció de diners per tirar endavant un dels seus projectes prioritaris per aquest mandat: la construcció del nou parc al Sot d’en Barriques. En el ple de dijous de la setmana passada, els regidors de govern (PSC i PDeCAT) aprovaven una modificació de crèdit de 325.000 euros, 300.000 dels quals seran per al projecte i que se sumen als 500.000 euros previstos al pressupost i als 650.000 euros que s’hi van destinar de romanent el mes d’abril. 

L’oposició en bloc es va mostrar contrària a la modificació de crèdit per a un projecte que Ara Parets ERC qualificava “d’obra faraònica per renovar la confiança dels votants de cara a les eleccions”, deia el portaveu independentista Jordi Seguer.

 

Els grups a l’oposició qüestionaven la prioritat de la construcció d’aquest parc i posaven sobre la taula altres inversions, segons deien, més necessàries, com un millor manteniment de la via pública i “la compra d’habitatge social”, indicava Ara Parets; la recuperació del riu Tenes com a espai verd, “un projecte més econòmic que el nou parc i que ens faria viure de cara al riu”, reivindicava Rosa Martí (NOPP). Per la seva banda, Cs parlava de la necessitat de traslladar serveis com la policia, la ràdio i els serveis socials i reclamava una política per estalviar en els lloguers que paga l’Ajuntament.

 

“Aquest és un projecte estratègic per a nosaltres perquè, per la seva ubicació, ajudarà a vertebrar la connexió entre l’Eixample i el Barri Antic”, defensava l’alcalde, Sergi Mingote, qui assegurava que, aquest mandat s’han fet inversions al Tenes i que la inversió al Sot d’en Barriques “no condiciona inversions ja previstes, per exemple a la plaça Espanya i a la plaça La Salut, que estan planificades, igual que els espais per a serveis municipals com la Policia a Iveco”. 

 

 

Edicions locals