Mollet destina 100.000 euros al manteniment d'escoles

A Parets avança la construcció de la sala polivalent de l'escola Pau Vila

Societat

L’Ajuntament de Mollet ha destinat enguany 100.000 euros a obres de manteniment a les escoles públiques de la ciutat. Durant les vacances d’estiu s’han fet 20 actuacions de reparació en 10 centres.

A l’Escola Sant Vicenç s’ha realitzat la construcció d’un sistema de drenatge al pati d’educació infantil, s’ha millorat el clavegueram de l’edifici de direcció i s’ha retirat l’armari de la bomba del pati. Altres accions han estat la construcció d’un sistema de drenatge al pati d’educació infantil i la reparació d’esquerdes al Joan Abelló; la millora dels vestidors i l’arranjament i renovació dels lavabos de la planta baixa a la Salvat Papasseit; l’aïllament del sostre dels lavabos i l’arranjament de l’aula de psicomotricitat a Col·legis Nous; l’actuació al pati per evitar embassaments a Can Besora; la substitució de vidrieres fixes per portes d’emergència a Cal Músic i l’adequació de la sala d’informàtica i millores al jardí del Centre de Formació d’Adults.

També s’han pintat espais a Can Besora, Joan Abelló, Col·legis Nous, Salvat Papasseit, Federico Garcia Lorca, Cal Músic, Escola del Bosc, Montseny i Sant Vicenç. D’altra banda, la Generalitat ha fet la primera fase de reparació d’una deficiència detectada a l’escola Federico García Lorca en el moment de pintar per tal que les classes puguin iniciar-se amb normalitat dimarts. 

Sala polivalent a Parets
Les obres d’ampliació de l’escola municipal Pau Vila de Parets, que van començar tan bon punt va acabar el curs escolar el 22 de juny, han entrat en la seva recta final. Els treballs consisteixen en la construcció d’un nou edifici per ubicar-hi una sala polivalent, d’uns 260 metres quadrats, i per ampliar la cuina, que triplicarà l’espai actual. El pressupost de l’obra, executada per l’empresa Arcadi Planas, és d’uns 750.000 euros, IVA inclòs.

Segons l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, malgrat que els operaris de l’empresa constructora han treballat intensament durant tot l’estiu, el conjunt d’obres no podrà estar enllestit fins a principis d’octubre. Per aquest motiu, i en previsió de l’inici del curs escolar dimarts, s’ha instal·lat una tanca perimetral com a mesura de seguretat per separar l’obra de l’espai de trànsit dels infants.

 

Edicions locals