Una desena d'exregidors socialistes de Parets es mobilitza a favor del referèndum

Els socialistes s'adhereixen a un manifest de suport a l'1-O signat per una trentena d'exregidors de la població

Societat

Una trentena d’exregidors de Parets de diversos partits polítics –entre els quals una desena del PSC– han signat un manifest de suport al referèndum de l’1 d’octubre i fan una crida a participar-hi.

El manifest serà presentat públicament aquest divendres a la Sala Serra de la Cooperativa de Parets (19.30 h). Entre altres reflexions de subscriuen els signants, el manifest denuncia el “menyspreu” de l’Estat “a la rotunda majoria que hi ha al Parlament de Catalunya” favorable al referèndum, i assegura que “els catalans avui som víctimes d’un Estat que ha posat en marxa una persecució política impròpia d’una democràcia en l’Europa del segle XXI”.

També denuncia les “agressions” rebudes pel que fa als drets lingüístics i culturals, així com “el menyspreu a la voluntat catalana de disposar d’un autogovern de veritat, capaç de decidir el seu propi desenvolupament i el funcionament de les institucions pròpies”. 

Els exregidors signants són, fins ara, Antoni Dalmau (Unió d’Esquerres); Josep Lluís Negredo, Pere Vila, Rosa Garcia Deola, Josep Llacuna, Josep Castells, Rosa Ripoll, Joan Novell, Sònia Lloret, Antonio Torío i Josep Maria Guzmán (PSC); Salvador Gispert, Joan Martorell, Ambròs Martorell, Xavier Martin, Esther Samon, Jaume Palau, Ramon Masip i Marc Ibáñez (CiU); Josep Maria Tarrés i Joan Folguera (ICV-EUiA); Josep Domènech i Paulí Rigol (ERC); i Arcadi Rosset, Ferran Vidal, Lluís Cucurella i José Luis Rodríguez (Nova Opció per Parets).

Podeu llegir el manifest íntegre aquí.

 

Edicions locals