El nou projecte del FS Parets, en marxa

L’equip no va poder debutar amb una victòria a casa

Esports

”Podem donar molt més del que vam donar”. Així resumeig Sergio Berrio, entrenador del FS Parets, l’actuació del cap de setmana contra la Floresta en que l’equip va empatar a 1. “És un equip jove però hi ha molta qualitat”, diu el tècnic, que lidera el nou projecte de l’entitat i que es vol basar en jugadors de la casa.

“Si un equip no té gent del poble, perd la identitat. Quan les coses van malament, els jugadors fitxats a cop de talonari marxen”, afirma Berrio. Per aquest motiu, un altre dels pilars del projecte és el treball amb la pedrera. Actualment ténen cobertes totes les categories –excepte el juvenil– amb equips tant masculins com femenins, el que representa al voltant de 100 nens i nenes. “Prefereixo baixar de categoria i jugar amb un equip de casa, que estar a dalt de tot amb un equip que no senti els colors”, sentencia l’entrenador.

El proper partit el jugaran contra el Barnasants al seu camp, dissabte a les 14.15 h. En un amistós de pretemporada, els conjunts van empatar a 2. “La seva pista és de rajola i  molt petita. Ells hi estan acostumats, però per nosaltres serà difícil adaptar-nos”, i afegeix que “pensàvem que aquesta lliga seria molt fàcil i no és així. Ens hem de treure les manies i complexos, córrer i suar” La plantilla encara no està tancada, a falta d’un golejador que marqui la diferència.

Edicions locals