Idilia Foods trasllada la seva seu social a València

La companyia continuarà fabricant els seus productes a la planta de Parets, actualment en fase d'ampliació

Economia

Idilia Foods, fabricant de marques com Cola Cao, Nocilla, Paladin, Okey i Mesura en dues plantes a Parets i Montmeló, ha anunciat que traslladarà la seva seu social a València per “mantenir la seguretat jurídica necessària per poder seguir treballant amb normalitat” en cas que es produeixi la independència de Catalunya.

En l'anunci de trasllat de seu social, la companyia fa una crida a resoldre la situació política amb urgència i recorda que l'empresa ha tingut domicili social a Catalunya els darrers 70 anys, temps durant el qual mai no s'ha posicionat políticament. 

Malgrat l'anunci de canvi de domicili social, la companyia continuarà fabricant els seus principals productes al Baix Vallès. De fet, la planta de Parets es troba actualment en fase d'ampliació –amb una inversió superior als 15 milions d'euros– per absorbir la producció de Nocilla i Mesura que actualment es fa Montmeló.

Idilia Foods, actualment en mans de la família Ferrero, dóna feina a més de 250 persones a tot l'Estat, unes 170 de les quals a les plantes de Parets i Montmeló.
 

Edicions locals