El cercle de Podem de Parets plantejarà la seva dissolució en una assemblea

Sumem Parets, agrupació electoral nascuda del cercle paretà de Podem, no participarà activament en la campanya del 21-D

Política

L'agrupació electoral Sumem Parets, nascuda del cercle de Podem de Parets, ha pres la decisió de no involucrar-se activament en la campanya del 21 de desembre per discrepàncies amb la manera de procedir de Podem a escala catalana i espanyola. El cercle de Parets es plantejarà la seva dissolució al gener en una assemblea.

La decisió de no participar en la campanya va ser avalada per un 71% de les persones que van votar tant de forma presencial com telemàticament en l'assemblea de dilluns per debatre aquesta qüestió.

Segons explica la formació en un comunicat, els arguments que van decantar la decisió "van ser interns, relacionats amb la gestió de Podem de la coalició Catalunya en Comú-Podem i la substitució dels càrrecs electes triats democràticament per al consell de Podem Catalunya per una gestora tècnica sense cap tipus d'aval democràtic", amb membres que, segons el cercle, "han incomplert reiteradament els estatuts fundacionals".

Des del cercle de Parets argumenten que "no podem fer els ulls grossos a una incessant violació dels principis fonamentals del partit, com l'elecció dels candidats i candidates al Parlament mitjançant llistes obertes a tothom qui volgués presentar-se, i no com s'ha dut a terme, amb un repartiment de llocs als despatxos entre els comuns, ICV, Equo, Podem i EUiA".

D'altra banda, la decisió de la dissolució del cercle de Podem a Parets es perendrà al gener en una nova assemblea a la qual conviden a participar tots els veïns del municipi que vulguin dir-hi la seva.
 

Edicions locals