Turull: 'Estic content de poder votar sense la tensió de si hi ha garrotades per part de l'Estat'

El candidat número 4 de Junts per Catalunya ha votat a l'escola Lluís Piquer de Parets

Política

Jordi Turull, número quatre de la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) a la llista de Barcelona, ha votat cap a les 10.15 h a l'escola Lluís Piquer de Parets. Turull ha recordat que l'últim cop que va votar va ser l'1-O i ha celebrat "poder votar sense la tensió de si hi ha garrotades o no per part de l'Estat".

El candidat, alliberat de la presó d'Estremera ara fa unes setmanes, ha celebrat poder votar, després d'haver estat empresonat, però ha lamentat que hi hagi qui no ho podrà fer, en referència al president, Carles Puigdemont, i els consellers destituïts que estan a Brussel·les, i els que estan a la presó.

Turull també ha tingut paraules per a Mariano Rajoy, qui, segons el candidat paretà,  hauria de tenir una "ordre d'allunyament" del Congrés i la Moncloa perquè "s'ha saltat la llei infinitat de vegades". Turull ha replicat així les paraules de Rajoy, que aquest dimecres, dia de reflexió, va dir que "algunes ensenyances han quedat per al futur i per sempre, ara ja se sap què és el 155".

A més, ha dit que la jornada d'aquest 21-D per les eleccions al Parlament serà un dia "fantàstic, de democràcia, país i dignitat" i que ha de servir per "posar les coses al seu lloc a través del vot lliure de cada ciutadà".
 

Edicions locals