Parets dóna la benvinguda al 2018 amb cants gospel

America’s Ladies of Gospel actuaran dilluns, 1 de gener, al Teatre Can Rajoler

Cultura

Enguany, el tradicional concert de Cap d’Any a Parets estarà protagonitzat pels cants espirituals de la formació America’s Ladies of Gospel, un trio nord-americà que es proposa apropar els gospel i els cants de lloança al públic actual.

El grup, hereu de la formació Divine Gospel Reunion, que va participar en diversos espectacles de prestigi per tot l’Estat, està capitanejat per Lady Jean Carpenter. El grup femení el completen Darnita Rogers i Angela Mosley, tres esplèndides veus solistes que, a l’escenari, estaran acompanyades del pianista Hubert Samut. 

Espectacle propi
Amb carreres musicals en estils diversos que van des del gospel fins al jazz passant pel soul, el pop i el blues, America’s Ladies of Gospel conflueixen a l’escenari en un espectacle propi, conjunt i amb un repertori escollit per atraure i captivar el públic des de la primera fins a l’última nota. El preu de l’espectacle, que es podrà veure dilluns a les 19 h al Teatre de Can Rajoler, és de 15 euros l’entrada general.

Concert de Cap d'Any
Un altre concert de Cap d'Any serà el de l’Associació Musical Pau Casals, que tindrà lloc al Mercat Vell aquest dissabte. Amb un concert ple de ritme i amb un repertori molt nadalenc, amb temes com Christmas Greetings, A continental Christmas, Rudolph the red-nosed Reindeer, entre d’altres, la formació donarà la benvinguda al 2108 sota la batuta del mestre Mario Roldán. El concert, organitzat per l’associació i l’Ajuntament, començarà a les 19.30 h i té un preu de 3 euros.
 

Edicions locals