Ara Parets ERC reclama que es torni a col·locar un llaç groc al balcó de l'Ajuntament

El símbol per la llibertat dels presos polítics va ser retirat durant la campanya del 21-D a instàncies de la junta electoral

Política

El grup municipal d’Ara Parets Esquerra Republicana ha demanat a l’alcalde Sergi Mingote que torni a col·locar el llaç groc, que reivindica la llibertat dels presos polítics catalans, en el balcó de l’edifici consistorial. El llaç va ser retirat pocs dies abans de la celebració de les eleccions catalanes el 21 de desembre, a instàncies de la Junta Electoral que havia rebut una denúncia presentada pel regidor de Ciutadans.

En un comunicat, el grup municipal considera que "ara que han passat les eleccions del 21-D estaria bé que l'Ajuntament de #Parets recuperés el llaç groc a la façana i col·loqués la pancarta Llibertat Presos Polítics".

Alhora Ara Parets ERC portarà de nou al Ple ordinari d’aquest gener una moció que reclama la llibertat immediata per al vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, el conseller d’Interior Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

En el text s’assenyala que no hi ha motius reals per mantenir-los a la presó i que el Govern Espanyol els està utilitzant com a ‘hostatges’ després de la clamorosa derrota en les eleccions del 21 de desembre.

Edicions locals