Parets, la Llagosta i Sant Fost, a punt per la festa de carnaval

La rua de Parets seguirà enguany un recorregut diferent

Cultura

El rei Carnestoltes presidirà de nou el recorregut de la tradicional cercavila pels carrers de Parets, que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 10.30 h, en una nova edició de la festa més esbojarrada de l’any.

Enguany, es farà el recorregut per l’avinguda de Catalunya, amb sortida des del carrer Monistrol i fins al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez. L’exhibició i la deliberació del jurat es farà durant la rua, i les comparses podran mostrar les seves coreografies a l’aparcament del pavelló, on es farà el lliurament de premis.

En la categoria infantil hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros (1r premi en vals de compra de les botigues col·laboradores), i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. Quant a la categoria adulta, hi haurà tres premis individuals en metàl·lic de 300, 200 i 100 euros i dos més en comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros en efectiu.

Mickey acompanya la rua infantil de la Llagosta
El carnaval a la Llagosta començarà amb una festa infantil aquest divendres de 17 h a 20 h. La trobada serà a la plaça Antoni Baqué, d’on sortirà una rua amb Mickey Mouse i els seus amics que anirà fins al CEM El Turó, on a les 18 h es farà una gran festa familiar.

La festa gran de Carnestoltes a la Llagosta serà dissabte a  la tarda amb la rua, el ball i el concurs de disfresses. A les 17.20 h sortirà la cercavila de la plaça Antoni Baqué. A les 19 h, al CEM El Turó, començarà el ball de disfresses i a les 20 h es farà el lliurament de premis del concurs, que comprèn les categories de disfressa individual (fins a dos persones) i comparsa.

Festa jove, rua, ball i sopar a Sant Fost
El carnaval a Sant Fost arriba ple d’activitats. Començarà aquest divendres amb una festa per a joves (majors de 16 anys) al Pavelló 1, que començarà a la mitjanit i s’allargarà fins a les 4 de la matinada. 

La festa grossa arribarà dissabte amb la rua, el sopar i el ball de Carnestoltes. La rua sortirà a les 19 h del Pavelló 1 i baixarà per la B-500 fins a l’avinguda Monturiol, on baixarà cap a Can Coromines per tornar a pujar per l’avinguda Catalunya fins al pavelló. A partir de les 21 h se celebrarà el sopar, a base de botifarra i pa amb tomàquet i a les 23 h Ràdio Sant Fost amenitzarà la festa amb música.

 

Edicions locals