Denunciat el conductor d'un camió de 40 tones per triplicar la taxa màxima d’alcoholèmia permesa

Diumenge es van denunciar dos conductors més pel mateix motiu, un dels quals va causar un accident amb un ferit lleu

Societat

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment diumenge tres conductors, d'entre 45 i 55 anys, com a presumptes autors de delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol. Un d'ells, el conductor d'un camió de grans dimensions, va ser denunciat a la C-17 a l'altura de Parets per triplicar la taxa màxima d'alcoholèmia permesa.

La tarda de diumenge, el conductor d’un camió de 40 tones i de nacionalitat romanesa va ser denunciat mentre conduïa per la C-17 al terme municipal de Parets del Vallès per conducció negligent i per donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb una taxa penal de 0,87 mg/l d’aire expirat.

També el matí de diumenge un conductor va donar positiu amb una taxa penal de 0,74mg/l en aire expirat en el macrocontrol de drogoalcoholèmia muntat a Viladecavalls amb motiu de la festa de carnaval.  

Amb tot, l’incident més rellevant es va produir la tarda de diumenge a la C-35 a Sant Celoni, quan es va produir un accident entre dos turismes per encalçament. El conductor autor de l’accident va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia que va donar una taxa penal de 1,07 mg/l d’aire expirat. La ocupant del vehicle encalçat, que va resultar ferida lleu, va ser traslladada a l’hospital on va ser donada d’alta a les poques hores.
 
En els tres casos els conductors triplicaven la taxa màxima d’alcoholèmia permesa.
 
Es dona la circumstancia que aquestes infraccions es van cometre en dies en què s’alertava dels riscos de circular en condicions climatològiques molt adverses de pluja i neu.
 

Edicions locals