Nous cursos de l'Escola de la Natura

L'Escola de la Natura organitza dos cursos relacionats amb el medi ambient: horticologia ecològica i formació d'educadors ambientals. El preu és de 150 euros cadscun, excepte pels aturats, estudiants i jubilats, a qui se'ls farà un descompte del 50%.

Cultura

El primer curs està dirigit a persones interessades en l'agricultura ecològica, ja sigui per a aplicació professional o amb un caràcter més lúdic. El programa té com a objectiu dotar els alumnes de coneixements bàsics sobre aquest tiùs d'agricultura; donar a conèixer els productes i eines utilitzables; i reflexionar sobre la problemàtica de l’agricultura convencional i la valoració d’alternatives. Pel que fa a la part pràctica del curs, els alumnes realitzaran visites a professionals que utilitzen aquest sistema. El curs es durà a terme a partir del 26 de febrer a la masia Can Jornet.
El segon curs és de formació d’educadors ambientals i es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola de la Natura. Començarà el 25 de març i acabarà el 5 de juny. El programa es dividirà en diferents blocs que van des d’apunts de la història geològica del Vallès, fins a l’estudi de les seves característiques en vegetació, la fauna associada a la comarca, el flux de l’aigua i els residus o l’energia, l’atmosfera i la mobilitat.
 

Edicions locals