Els paretans escullen els grups musicals per a la Festa Major

Fins el 13 de març, els residents de Parets poden escollir els grups que tocaran a la Festa Major d'Estiu. A través del procés 'Festa.com la sents', als paretans se'ls atorga una butlleta per votar els seus músics preferents.

Cultura

Per al dissabte 26 de juliol, dins la categoria de Rock, es pot escollir entre els grups Dikers, Belo y los Susodichos, Sol lagarto, 33cl o Dept. Per al mateix dia en la categoria Pop-Rock alternatiu, els grups proposats són 16th Solid Spread, Unfinished Sympathy, Delorean, Half Foot Outside o Los Zodiacs.
Pel que fa al diumenge 27 de juliol, en la categoria Hip Hop, els grups seran Xhelazz, ZPU, Dani Ro, Panzers, o Tremendo i en la categoria de mestissatge/Rumba/Reggae/Ska, els grups són Sota Zero, Kayo malayo, Arangu, Apache 5 o el paretà Roe Delgado.

Dins d’aquest procés participatiu, també es tindrà en compte l’opinió ciutadana pel que fa als espais de la festa. Sota el títol Festa.com la balles, es dóna l’opció d’escollir els escenaris on es duran a terme els balls i espectacles per a adults a escollir entre la pista del CEIP Lluís Piquer, un envelat gratuït, el Pavelló d’Esports engalanat,  la plaça de la Vila -on es fa actualment- o d’altres propostes plantejades lliurement.
A través de la mateixa fitxa, també es plantejarà l’opció de dividir en dues franges horàries els concerts que es fan al parc La Linera: fins a les dues de la matinada per a públic jove-adult i a partir de les dues per a públic exclusivament jove. En aquest cas, la resposta únicament podrà ser positiva o negativa.
La fitxa es pot obtenir al butlletí municipal Parets al dia i, un cop emplenada, caldrà dipositar-la a qualsevol de les bústies instal·lades als equipaments municipals. També es pot participar a través d’internet, accedint a la pàgina web de l’Ajuntament de Parets www.parets.org. Per participar-hi cal estar empadronat al municipi i tenir més de 14 anys. Per tal que les butlletes tinguin validesa caldrà omplir totes les dades del formulari.
 

Edicions locals