Premi a la directora de la Biblioteca de Can Butjosa

L'Associació de Mestres Rosa Sensat ha concedit el guardó Marta Mata 2009, en la modalitat personal, a la directora de la Biblioteca infantil i juvenil Can Butjosa de Parets del Vallès, Mercè Escardó.

Societat

Aquest guardó reconeix el treball que, des de diversos àmbits professionals i socials, contribueix a fer visibles els valors positius de l'educació. La premiada, Mercè Escardó, dirigeix la Biblioteca Can Butjosa des de fa 26 anys i el 2003 va publicar un llibre sobre la seva experiència educativa en aquest centre sota el títol La Biblioteca, un espai de convivència, un espai educador. A més de bibliotecària, és escriptora i narradora de contes. L’any 1992 va guanyar el premi Crítica Serra d’Or per La lluna i els miralls.

L’any passat, els guardonats van ser l’advocat Ramon Plandiura i les entitats Circ Cric i Pallassos Sense Fronteres. Enguany, en la modalitat col·lectiva, el guardó distingeix un grup arquitectònic.

El lliurament dels guardons es farà el 24 de novembre, a les 19 h, a la seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, a l’avinguda de les Drassanes, 3, de Barcelona.

Edicions locals