Es presenta un projecte per fomentar el turisme local

'Turisme Parets' s'estrena amb un concurs de fotografies per Instagram per que veïns i veïnes triïn els seus racons favorits de la població

Societat

La Torre Cellers, amb vestigis de l'època romana, és un dels indrets més emblemàtics de Parets.
La Torre Cellers, amb vestigis de l'època romana, és un dels indrets més emblemàtics de Parets.

Parets del Vallès

L’ajuntament ha presentat aquest dijous un pla de promoció del turisme local amb una primera proposta: el concurs fotogràfic ‘Un tomb per Parets’ per que els participants retratin els seus indrets favorits del poble.

L’objectiu és “identificar totes les potencialitats que tenim, d’es d’un espai verd com Gallecs a una masia com la Torre Malla, passant per un esdeveniment cultural com la festa de la Pedra del Diable o el plat d’un restaurant”, ha resumit el regidor de Desenvolupament Local, Ocupació i Turisme, Toni Fernández. 

Per participar al concurs cal tenir un perfil a Instagram i publicar una fotografia esmentant @TurismeParets i utilitzant l'etiqueta #untombperParets (ja que el compte de Turisme Parets també està ja actiu a altres xarxes socials com Twitter, Facebook o Periscope). El guanyador o guanyadora serà qui obtingui més 'm'agrada' a Instagram, i el premi són dues entrades pel Gran Premi del Mundial de motociclisme del 17 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya.

“Creiem que és un premi prou atractiu i agraïm la col·laboració del Circuit”, va afirmar l’alcalde, Sergi Mingote, afegint que totes les participacions al concurs serviran “per col·laborar en l’elaboració d’un futur catàleg de llocs d’interès, no només els més evidents”.

És només el primer pas d’un pla estratègic de turisme que s’està confeccionant junt amb la Diputació i el Consell Comarcal i que, en principi, està previst que es pugui presentar als voltants del mes de juliol.

Edicions locals