Apareixen pintades espanyolistes a les seus d'Ara Parets ERC i Sumem Parets

L'atac ha tingut lloc aquesta mateixa nit als locals que tenen les dues formacions al carrer Major

Política

Estat en que es trobava aquest matí el local d'ERC.
Estat en que es trobava aquest matí el local d'ERC.

Uns desconeguts han atacat aquesta nit les seus local que tenen Ara Parets ERC i Sumem Parets al carrer Major. L'atac ha consistit en unes pintades a la porta metàl·lica i també han capgirat la pancarta que demana l'alliberament dels pressos polítics.

El portaveu i recentement reelegit candidat d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, ja ha anunciat que es presentarà una denúncia davant la Policia Local aquesta mateixa tarda. I que tot i que "és molt difícil trobar els culpables", aportaran unes "captures de pantalla de diverses xarxes socials on s'adverteix de que aquesta passada nit passaria alguna cosa a Parets". Les imatges (a sota, la de la seu de Sumem) han estat facilitades pel Comité per Defensa de la República (CDR) de Parets.

Posteriorment, la regidora d'Ara Parets ERC Kènia Domènech, ha afirmat a través de Twitter que també havia patit atacs personals. Aquest era el missatge: 

 

Així mateix, l'agrupació local de Sumem Parets també ha fet públic un comunicat arrel dels fets:

"La seu de Sumem Parets al carrer Major, 33 de Parets del Vallès, ha patit aquesta matinada un acte vandàlic, ens hem trobat la persiana amb pintades, ens hem assabentat que la seu d’ERC Parets ha patit el mateix i volem transmetre el nostre descontent i volem denunciar aquest i qualsevol altre acte vandàlic.

Des del grup municipal i des d’abans d’entrar a l’ajuntament, hem apostat per el diàleg, creiem en la convivència ciutadana i sempre animem a resoldre i debatre les diferències amb respecte.

Sempre ens hem ofert a transmetre les inquietuds dels nostres veïns a través dels 3 regidors que tenim a l’ajuntament, tot i que a l’Ajuntament de Parets ho tenim força difícil ja que tenim un govern còmplice del 155 i que no te gaire clares certes postures democràtiques.

Nosaltres sempre hem recolzat la democràcia per sobre de les banderes, la nostra postura ha estat clara des del principi i seguirem lluitant en contra de la repressió, de les injustícies i sobre tot a favor de la democràcia."

Edicions locals