ParetsEmpreses dóna a conèixer el cens dels empresaris autònoms per a contractacions públiques

El servei municipal ofereix una xerrada el proper dimarts 24 d'abril

Economia

L'alcalde Mingote presentava el cens d'autònoms fa unes setmanes
L'alcalde Mingote presentava el cens d'autònoms fa unes setmanes | Ajuntament de Parets

El Servei ParetsEmpreses, organitza dimarts 24 d'abril una xerrada per donar a conèixer als autònoms de la població els mecanismes per optar als contractes públics de convocats per l’Ajuntament. La xerrada anirà a càrrec de tècnics del servei, i tindrà lloc a les 18 h, a les oficines del carrer Major, 1.

La sessió tractarà diversos temes com ara, què entenem per sector públic, tipus de contractes, perquè proveir a entitats públiques, el procés de selecció, el registre electrònic o el funcionament de les licitacions, entre d’altres. Les places per assistir-hi són limitades i cal inscriure’s prèviament via c/e a promocio.economica@parets.cat.

La xerrada s’emmarca en el projecte impulsat a través de ParetsEmpreses, amb l’objectiu de promoure un millor accés de les persones autònomes a la contractació pública. Un altre dels objectius és afavorir una major col·laboració amb empreses de l'entorn i a accions de formació específica, per tal de millorar el seu múscul empresarial, amb la voluntat de prioritzar els professionals del municipi en les contractacions menors de l'Ajuntament i en les de les grans en què estiguin implicades empreses del municipi.

Fins al moment, una quinzena de persones en règim autònom s'han inscrit al cens i 8 a la xerrada. El 100% dels inscrits pertanyen al sector de serveis.

Edicions locals