La innovació de Grifols, premiada a la Nit Empresarial del Vallès Oriental

La 6a Nit Empresarial de la comarca, organitzada per la Unió Empresarial Intersectorial, va guardonar sis empreses

Economia

La UEI va celebrar la 6a Nit Empresarial del Vallès Oriental
La UEI va celebrar la 6a Nit Empresarial del Vallès Oriental

Parets del Vallès

La Unió Empresarial Intersectorial (UEI) atorgava dijous el premis de la sisena edició de la Nit Empresarial, que ha suposat també el tret d'inici als actes del 40è aniversari de l'entitat, amb un sopar celebrat al restaurant Mas de Sant Lleí de Vilanova.

Així, en aquesta edició, la UEI va reconèixer la farmacèutica paretana Grifols per la recerca i la innovació contínua que l'empresa aplica en el seu sector. Carlos Roura, directiu de Grifols, va recollir el guardó i va recordar que "Grifols té 78 anys d'història, i durant tot aquest temps la innovació ha estat al nostre ADN", deia.

Roura també va explicar que la temporada 2015-2016 la prestigiosa revista Forbes va incloure la farmacèutica paretana entre les 100 empreses mundials capdavanteres en innovació.

D'altra banda, la UEI també va reconèixer la trajectòria empresarial i professional de la granollerina Pàver, que enguany celebra 50 anys d'història; la implicació en el territori de Fraikin, la firma de lloguer de vehicles industrials instal·lada al polígon Congost de Granollers; la responsabilitat social de la Fundació Privada del Vallès Oriental; i el creixement i la qualitat empresarial de l'empresa de taps Bericap, de la Roca.

Els premis, segons el president de la UEI, Joan Díaz, són "un homenatge a les persones que cada dia creen PIB, riquesa per al seu país". La Nit Empresarial fins ara se celebrava al novembre i la darrera edició es va endarrerir arran el context polític, de manera que es va traslladar a l'abril, una data que a partir d'ara es mantindrà.

L'acte, que també servia per commemorar els 40 anys de la patronal, va comptar amb la presència del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà.

Edicions locals