Comença l'enderroc de part de les instal·lacions de Bacardí

El grup britànic Segro hi construirà noves naus per destinar a magatzems per al sector logístic

Economia

L'espai es reconstruirà de nou després de l'enderroc
L'espai es reconstruirà de nou després de l'enderroc

Mollet del Vallès

El fons d’inversió britànic Segro, especialitzat en el sector immologístic, ha començat la demolició d’alguns edificis de les antigues instal·lacions de Bacardí després de comprar, el mes de febrer passat, les set hectàrees de terreny i les naus de la companyia embotelladora de begudes alcohòliques, traslladada recentment a Barcelona (oficines) i Itàlia (producció).

L’objectiu del fons britànic és reconstruir en aquesta finca un nou espai de 40.000 m² per destinar-lo a la distribució logística i urbana. Concretament, s’habilitarà un espai d'emmagatzematge adequat per a un sol ocupant però subdividible en unitats de 6.000 a 7.000 m², i la previsió és que les obres de construcció comencin d’aquí a uns mesos, un cop hagin acabat els treballs d’enderroc de les naus antigues.


David Alcázar, director de Segro a Espanya, ha valorat la “ubicació estratègica” de les instal·lacions molletanes en “una de les regions més dinàmiques d'Espanya”, i ha explicat que la prioritat de l’empresa és “construir actius moderns i d'alta qualitat, mediambientalment responsables, per a la distribució urbana i logística”.


Aquesta adquisició s’afegeix a d’altres que recentment ha fet el grup Segro a l’Estat, entre les quals també hi ha les naus que actualment ocupa Amazon al polígon Can Roca de Martorelles.

Edicions locals