Els Manyacs actuaran a la trobada castellera del GP de Fórmula 1

Els que vulguin anar-hi a fer pinya només tenen que assistir als assajos de dimarts i divendres i comprar la camisa morada de la colla per ser al Circuit

Societat, Esports

També hi seran els castellers del Prat, els de Montcada i els Carallots de Sant Vicenç del Horts. (Clicar per veure el cartell sencer)
També hi seran els castellers del Prat, els de Montcada i els Carallots de Sant Vicenç del Horts. (Clicar per veure el cartell sencer)

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà una trobada castellera durant la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 d’aquest proper cap de setmana. A part de la colla paretana, hi participaran també els castellers del Prat de Llobregat, els de Montcada i Reixach i els Carallots de Sant Vicenç del Horts.

Aprofitant l’impacte internacional que té el Mundial d’automobilisme, es vol que l’esdeveniment serveixi per mostrar al Món els castells, declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des de 2010. I per això les Manyacs fan una crida per que se sumi el màxim possible de nous membres per ajudar a fer pinya.

Per això cal anar a dos assajos oberts a tothom que tindran lloc demà dimarts i el proper divendres a les 19:30 al local de la colla, situat al costat de Ca n’Oms, per que els nous membres aprenguin com col·locar-se a fer la pinya. Això donarà dret a entrar al Circuit, i a més es rebrà una gorra de regal, taps per les orelles i esmorzar i dinar gratuïts els dos dies d’actuació: durant els entrenaments oficials de dissabte i durant la carrera del diumenge.

Per gaudir d’aquesta oportunitat només cal fer-se de la colla comprant la camisa morada que els identifica i que costa 8 euros. Durant els dos assajos es donarà la resta d’informació complementària que tenen que rebre els nous membres.

Edicions locals