31 llocs de treball en la nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local

La presentació de sol·licituds es pot fer fins al pròxim 18 de maig

Economia

El formulari d'inscripció es pot recollir al SLOP.
El formulari d'inscripció es pot recollir al SLOP.

Parets del Vallès

Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la nova convocatòria de plans d’ocupació local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, l’oferta permetrà la contractació de 31 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals.

Els perfils professionals que es cobriran en aquesta ocasió corresponen a 1 conserge, manteniment, neteja; 1 conserge, 3 auxiliars de la llar, 17 operaris de neteja, 3 pintors, 2 agents cívics, 1 auxiliar administratiu polivalent, 2 tècnics en jardineria i horts i 1 tècnic/a en edificació.

Els candidats i candidates hauran de complir uns requisits generals, comuns a tots els perfils professionals, i uns requisits específics per a cada un dels perfils; aquests perfils es poden consultar al web www.parets.cat, a l’apartat d’ofertes de l’SLOP.

El formulari d'inscripció es pot recollir a l’SLOP, carrer Major, 2-4, i a l’OAC, plaça de la Vila,1. També es podrà presentar el formulari de sol·licitud via telemàtica fins al 18 de maig de 2018.

 

Edicions locals