Música i ceràmica s'uneixen en una exposició escolar

250 alumnes de 4t de primària participen a la mostra, que s'inaugura demà divendres 11, a les 16:00 a Can Rajoler

Cultura, Societat

Imatge d'una edició anterior de la mostra de ceràmica escolar, que arriba a la novena edició.
Imatge d'una edició anterior de la mostra de ceràmica escolar, que arriba a la novena edició.

La música com a eina de comunicació universal i els instruments com els elements que la fan possible, ha esta la temàtica triada enguany per elaborar les peces que formaran part de l'exposició de ceràmica feta pèls prop de 250 alumnes de 4t curs de primària de les escoles del municipi. L'obertura de la mostra tindrà lloc aquest divendres, 11 de maig, a partir de les 16 h, a la sala Can Rajoler.

El projecte, impulsat pel Servei d'Educació, es va iniciar el curs 2009-2010 i durant els darrers anys els nens i nenes dels tallers de ceràmica han treballat temàtiques com la indústria tèxtil la Linera, el projecte Parets, poble lector; les masies de la vila; les festes i tradicions, el teixit industrial del municipi, l'esport, les escoles de Parets o, l'any passat, la fauna i la flora del municipi.

Els tallers tenen l'objectiu d'acostar els infants a la creació plàstica i, alhora, permetre'ls descobrir diferents aspectes locals que, en aquesta ocasió, han girat al voltant de l’Escola Municipal de Música en particular, i de la música en general com un vehicle per expressar emocions i sentiments.

Edicions locals