Parets celebra una nova edició de La Setmana de la Família

Serà per 11è any consecutiu, prenent com a referent el 15 de maig, dia mundial de la família.

Societat

Avui dimarts, 15 de maig, és el Dia Mundial de la Família.
Avui dimarts, 15 de maig, és el Dia Mundial de la Família.

Enguany, els actes tindran lloc durant tota aquesta setmana i es perllongaran fins al diumenge 20 de maig. L’objectiu de la celebració és compartir i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixen la seva participació en els centres.

Durant tota la setmana, les biblioteques del municipi, l’Escola de la Natura, els diferents centres educatius i les escoles bressol municipals han previst un ampli ventall d’activitats que inclouen exposicions, xerrades, jocs, tallers, concursos, música, dansa o caminades, entre moltes d’altres.

Un dels actes centrals del programa serà la xerrada ‘L’educació dels primers anys condiciona el futur adolescent?’’ a càrrec de Ramon Casals, profesor de secundària i expert en relacions pares-fills.. La xerrada tindrà lloc el dijous 17 de maig, a les 17.30 h, a l’escola Lluís Piquer.

La programació clourà aquest diumenge 20 de maig, a partir de les 11 h, al parc la Linera, amb un espai de jocs gegants, inflables, ludoteca, tallers i un pícnic amb les famílies.

La Setmana de la Família és un programa d’activitats organitzat per la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF) i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

A l'arxiu adjunt poden consultar tot el programa d'actes.

 

Edicions locals