Rajoy, persona non grata a Parets

La proposta, presentada per Sumem Parets, es va aprovar gràcies als vots favorables de NOPP i PDeCAT, i les abstencions de PSC i Ara Parets ERC

Política

Mariano Rajoy durant una entrevista a Onda Cero on es va mostrar contrari a la igualtat salarial.
Mariano Rajoy durant una entrevista a Onda Cero on es va mostrar contrari a la igualtat salarial.

Parets del Vallès

Mariano Rajoy va ser declarat persona non grata al municipi de Parets durant el darrer ple municipal. La moció, presentada pel grup de Sumem Parets, es basa en l’actitud contrària del president espanyol davant la igualtat de salaris entre homes i dones.

Les declaracions denunciades es van produir en una entrevista del passat mes de gener a la cadena radiofònica Onda Cero, on va declarar: “Els governants hem de ser molt cauts a l'hora de saber quines són les nostres competències i quines no, i, per descomptat, no n'hi ha cap que sigui igualar salaris".

La proposta va rebre el suport de NOPP i el PDeCAT, el vot contrari de Cs i l’abstenció de PSC i Ara Parets ERC, el portaveu dels quals, Jordi Seguer, justificava l'abstenció “perquè recollint el que ha dit molts cops la Marta Rovira, pensem que no s'ha de declarar persona non grata a ningú. Malgrat tot, reprovem les seves declaracions sobre la vaga feminista".

Amb tot, el resultat de la votació va permetre que s’aprovés aquesta declaració de persona non grata.

Al document adjunt, es pot consultar el text sencer que va presentar Sumem Parets com a moció.

 

Edicions locals