Els veïns de Lourdes, preocupats per la pèrdua d'aparcaments

La majoria dels projectes del barri presentats per l'Ajuntament suposen l'eliminació de places de pàrquing

Societat

Els veïns de Lourdes, preocupats per la pèrdua d'aparcaments
Els veïns de Lourdes, preocupats per la pèrdua d'aparcaments

Mollet del Vallès

Els veïns del barri de Lourdes han mostrat la seva preocupació per la pèrdua de llocs d'aparcament que pot suposar la reforma de millora del barri. Dels cinc projectes presentats per l'Ajuntament –que d'aquí uns dies hauran de votar els veïns– la majoria suposen l'eliminació d'aparcaments, en algun cas fins a 97 llocs per aparcar.

Segons la representant de l'Associació de Veïns de Lourdes, Maria Ortega, les propostes presentades per l'Ajuntament "no es poden fer perquè treuen molt aparcament i aquest és un problema que ja existeix al barri", lamenta Ortega, qui assegura que aquesta problemàtica s'agreuja durant el curs a l'Escola de Policia, perquè molts alumnes que viuen de lloguer al barri "comparteixen un mateix pis però cadascú té el seu cotxe i això es nota a l'hora d'aparcar", assegura. 

De les propostes presentades, totes, excepte la millora de la riera, suposen ampliació de voreres i eliminació d'aparcaments. En aquest sentit, la regidora de Planejament i Gestió urbanística, Mireia Dionisio, apunta que "hem anat treballant propostes amb els mateixos veïns fins que n'hem definit cinc. Totes tenen què suposen de positiu i de negatiu, hi ha tots els condicionants explicats per a cadascuna d'elles", diu. La regidora recorda que "cada proposta marca el nombre de places d'aparcament que es perdran, de manera que a l'hora de votar els veïns sabran perfectament què s'hi guanya i què s'hi perd, tindran tota la informació", conclou.

Edicions locals