S’obre el càsting per la tercera edició de Talent Parets

Solistes o grups de música i ball tenen fins el 2 de juliol per presentar-se a la prova, que tindrà lloc el 7 de juliol

Cultura

Patrick Resende, guanyador de l'edició de l'any passat i, enguany, un dels membres del jurat.
Patrick Resende, guanyador de l'edició de l'any passat i, enguany, un dels membres del jurat.

Parets del Vallès

La tercera edició de Talent Parets, organitzat per l’Ajuntament de Parets, CEM Maria Grever i Elite Dance, ja està en marxa: el concurs, dirigit tant a solistes com a conjunts de música i ball, ha obert les inscripcions a través de talent.parets.cat.

El termini per presentar-se acaba el 2 de juliol, i el següent dissabte, dia 7, tindrà lloc el càsting a la sala Basart de la Cooperativa entre 11:00 i 14:00. Un càsting “obert a tothom. No només a intèrprets: també a compositors”, explica Ernesto Briceño, director del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever.

“Artistes n’hi ha: només cal donar-los-hi un escenari”, afegeix Kike Aranda, director artístic del concurs i de l’escola de ball Elite Dance. El jurat el formaran Kathia Che, Javi Malaguilla i Patrick Resende, guanyador de la segona edició. La final, com en les dues anteriors edicions, tindrà lloc durant el diumenge de Festa Major (29 de juliol) a la plaça de la Vila, en una gala que de nou serà retransmesa en directe per Vallès Visió.

Més premis

Com a principals novetats, enguany es donaran medalles als tres primers classificats de cada categoria: ‘Kids’, de 3 a 10 anys; ‘Teens’, d’11 a 17; i ‘Seniors’ per majors d’edat. “És una manera de poder diferenciar les diferents capacitats”, indica l’encara alcalde Sergi Mingote.

També hi haurà un diploma per cada finalista i al premi ja habitual d’una beca d’estudis als centres organitzadors, s’hi suma un primer premi únic de 500 euros. A més, l’Associació de Serveis i Comerços (ASIC) oferirà un premi al vot popular en forma de xec per bescanviar als comerços del poble.

Edicions locals