Per què no haurien de desaparèixer les abelles?

Jaume Clotet parlarà sobre la importància de les abelles en una conferència a l’Escola de la Natura de Parets

Cultura, Societat

El ponent, Jaume Clotet, és apicultor i director de l'empresa Mel·lis.
El ponent, Jaume Clotet, és apicultor i director de l'empresa Mel·lis.

Parets del Vallès

L’apicultor Jaume Clotet oferirà demà divendres a les 19h. una xerrada a l’Escola de la Natura sobre les abelles i la seva importància pel medi ambient.

Les abelles esdevenen, cada cop més, una espècie amenaçada i en perill d'extinció i la seva desaparició tindria conseqüències directes molt greus per a l'ésser humà. Per conscienciar els experts i la població d'aquest problema, l'Escola de la Natura ha programat una xerrada sobre el món de les abelles: l'actualitat, la problemàtica i les propostes de futur.

Les abelles són, en gran part, responsables de la pol•linització de moltes de les plantes que produeixen les fruites i verdures que consumim habitualment, per això, la seva desaparició amenaça greument la nostra alimentació i, en definitiva, l'equilibri de la biodiversitat, del medi ambient i dels ecosistemes del planeta.

Prèviament, a les 17h, hi haurà un taller per als més petits amb una visita al centre dinamitzada per un monitor. Per a més informació i fer les inscripcions es pot visitar la web del centre, escolanatura.parets.cat, o bé trucar al telèfon 93 562 17 94.

Edicions locals