El Síndic de Greuges visitarà Parets

L'equip d'assessors del Síndic de Catalunya, Rafael Ribó, estarà recollint les queixes i consultes dels ciutadans, pel que cal reservar cita prèvia

Societat

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó.
El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó.

Parets del Vallès

L’equip d’assessors del Síndic de Greuges de Catalunya estarà a Parets dintre del seu programa de visites per tot el territori per acostar la seva tasca i facilitar així el recull de queixes dels ciutadans.

En el cas de Parets, serà el dimecres de la setmana vinent, dia 20, i s’establirà la seva oficina itinerant al casal per a la gent gran de Ca n'Oms, al carrer Ponent 14, amb l'objectiu d'atendre les persones o entitats que vulguin fer consultes o presentar queixes. Bàsicament en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals com llum, aigua, gas, o telecomunicacions.

Per això, però, cal reservar cita amb temps. I per aquest motiu cal trucar quants abans millor ja que es donaran horaris fins que es cobreixi la jornada. Per fer-ho, cal trucar al telèfon gratuït 900 124 124, o bé adreçar un correu electrònic a sindic@sindic.cat exposant breument el motiu de la queixa o consulta.

Edicions locals