Torna Bambolina, la segona mostra de teatre de Parets

Hi actua l'escola Pau Vila i el casal Can Butjosa

Cultura

Torna Bambolina, la segona mostra de teatre de Parets
Torna Bambolina, la segona mostra de teatre de Parets

Dilluns engegarà la Mostra de Teatre de Parets, que s'hi estarà fins divendres vinent. Es tracta d'un projecte d’arts escèniques organitzat conjuntament per l’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets que es podrà gaudir al Teatre Can Rajoler.

Alfredo Rodríguez, coordinador d’Escena Educativa, defineix la Mostra de Teatre de Parets com “el resultat del treball realitzat als diversos tallers de teatre on, des del més jove fins al més gran, hi han posat il·lusió, esforç i talent”.
Els participants són grups de petits, mitjans i adults que representaran un total de catorze obres al llarg dels cinc dies de la mostra.

L'Escola Pau Vila representarà dilluns La Dansa dels animals i Salvem el bosc. Dimarts serà el torn del Col·legi Jardí de Granollers, amb El misteri de la clau, El bosc encantat, Llums, càmera... desastre i Quina bogeria!. Les obres de dimecres –Una volta al món, El regne dels dracs i Nit de lluna plena– i dijous –Just abans de la funció, Assassinat a Hollywood i Una nit llarga– aniran a càrrec del Casal Can Butjosa, que també interpretaran dijous En Romeu i la Juli. L'obra Això no és vida, d'un col·lectiu de Bigues i Riells, tancarà la programació.

Edicions locals