La Diputació concedeix un crèdit d'1.035.000 euros a l'Ajuntament de Parets

L'alcalde, Francesc Juzgado, i la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, han formalitzat l'acord aquest dilluns

Societat, Política

La presidenta de la Diputació i l'alcalde Juzgado, aquest dilluns
La presidenta de la Diputació i l'alcalde Juzgado, aquest dilluns

Parets del Vallès

L'alcalde Francesc Juzgado ha signat aquest dilluns amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el director d'Administracions Públiques de Banc Sabadell, Xavier Garcia, un crèdit per al municipi per valor d'1.035.000 euros, dels quals 27.515,53 euros estan subvencionats.

L'operació forma part d'un paquet de crèdits concedits a vuit ajuntaments de la demarcació per un valor total d'11,8 milions d'euros, 353.902 dels quals subvencionats.

Aquesta línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial és possible gràcies al conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Banc de Sabadell l'any 2016, un programa de crèdit local que permet als ajuntaments reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions.

A més, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

Al llarg de tot l’any passat, la Diputació de Barcelona va signar crèdits per valor de 158.437.879 euros, dels quals 6.419.531 euros estaven subvencionats per la mateixa corporació.

En aquesta ocasió s'han concedit préstecs a vuit ajuntaments de la demarcació –Canyelles, Sant Vicenç de Castellet, Parets del Vallès, Sant Just Desvern, l'Ametlla del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Masquefa i Martorell– per un valor total d'11,8 milions d'euros, 353.902 dels quals subvencionats.

 

 

 

Edicions locals