Com regular la contaminació atmosfèrica?

L’ambientalista Sara Piqueras oferirà demà divendres 22 una xerrada a l’Escola de la Natura de Parets sobre la qualitat de l’aire

Societat

Els assistents rebran un tiquet per una mostra de cotxes elèctrics que tindrà lloc dissabte a la plaça Dr. Trueta.
Els assistents rebran un tiquet per una mostra de cotxes elèctrics que tindrà lloc dissabte a la plaça Dr. Trueta.

Parets del Vallès

Què és la contaminació atmosfèrica? Com es regula? Quins efectes té sobre la nostra salut? Què signifiquen les etiquetes que cataloguen els vehicles? 

Per donar resposta a aquesta i altres preguntes demà divendres, a les 19 h, l'Escola de la Natura de Parets ha programat una xerrada a càrrec de Sara Piqueras, educadora i llicenciada en ciències ambientals. La conferència s'emmarca en la celebració de les primeres jornades sobre contaminació i mobilitat sostenible organitzades per l'àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament.

Les activitats continuaran el dissabte a partir de les 10 h, a la plaça del Dr. Trueta, amb l’exposició 'Parets km 0: endolla't al transport del futur’, que anirà a càrrec de Volt-Tour, l'Associació catalana per a la promoció del vehicle elèctric i Seat Mollet. Durant la jornada es podrà veure una sèrie d'exposicions informatives i diferents vehicles elèctrics i combustibles alternatius, a més d'un prototip de la marca Tesla i la presència dels vehicles elèctrics que formen part del parc mòbil de l'Ajuntament.

Els assistents a la xerrada del divendres, podran obtenir un tiquet que els permetrà provar algun dels vehicles de l'exposició de dissabte.

Edicions locals