Cròniques del World Record Guinness 3x2x8000 de Sergi Mingote: Nit moguda (7)

El diari de l'alpinista paretà: 21 de juny

Rècord Guinness 3x2x8.000 per Sergi Mingote

En Lluís Cortadellas dormint
En Lluís Cortadellas dormint | SM

Parets del Vallès

Sergi Mingote ens anirà explicant en capítols com avança el repte d'aconseguir batre el rècord del 2004 de l'italià Silvio Mondinelli, qui va aconseguir pujar els tres cims més alts del món -Everest (8.844 m), K2 (8.611 m) i Kanchenjunga (8.586 m)- en 3 anys i 64 dies. L'alpinista paretà pretèn fer-ho en menys d'un any, durant el qual també intentarà coronar el Broad Peak (8.047 m), el Manaslu (8.156 m) i el Lhotse (8.516 m).

Ahir us parlava de somnis i aquesta nit no hem pogut somniar gaire perquè ha sigut mogudeta. El matí tampoc ha estat gaire més tranquil i l’aigua s’ha convertit en gel durant el nostre recorregut fins al Goro II, un lloc enmig de pedres i gel. L’etapa ha sigut més curta que les anteriors, d’uns 12 km.

Ja només ens queda un dia per arribar al camp base del Broad Peak. Avui en Pep em deia que sentia ganes i nervis. És normal perquè ell mai ha viscut una expedició d’aquesta magnitud. Tots estem bé i l’aclimatació va seguint el seu curs. En Lluís ahir es va adormir als meus peus només entrar a la tenda. Va estupendament, però també nota els efectes de l’alçada i les hores acumulades. El que va dormir tota l’estona, i ho puc certificar gràcies als seus roncs, és en Carlos.

 

 

 

Edicions locals