Una setmana per la gent gran

Les jornades ‘Els nostres avis’ de Parets comencen demà dilluns i arriben ja a la seva 29ena edició

Societat

Imatge del ball de cloenda de les jornades de l'any passat.
Imatge del ball de cloenda de les jornades de l'any passat.

Parets del Vallès

Un any més, i ja en fa 29, arriben les jornades ‘Els nostres avis’ de Parets. Tot i que ja s’han fet alguns actes previs, l’apertura oficial tindrà lloc demà dilluns, a les cinc de la tarda a Can Rajoler, amb la inauguració de l’exposició d’obres dels treballs fets pels alumnes dels tallers (es podrà visitar fins al 8 de juliol). Una hora més tard, a les sis, el mateix teatre oferirà l’espectacle de playback ‘La música és vida’, a càrrec del grup La il·lusió no té edat.

El dimarts a les quatre de la tarda, el casal de Ca n’Oms acollirà la final del campionat de petanca, mentre que hi haurà una xocolatada a la residència Pedra Serrada. Dimecres, altre cop a Ca n’Oms i a partir de les 18.30 h, actuaran l’alumnat de les classes de gimnàstica i ioga i el de la classe de sevillanes del mateix casal.

També allà tindrà lloc un recital poètic (dijous, 18h.) amb la col·laboració de Niu d’Art, Josep M. Mauri i Manuel Torres. I el mateix dijous, a les deu de la nit al Parc la Linera, concert d’havaneres a càrrec del grup Port Vell i cremat de rom a càrrec de Ramon Talarn i Jaume Anfruns. Divendres a les cinc de la tarda, bingo als tres casals de la gent gran del poble (Ca n’Oms, Sant Jordi i ASOVEEN), i a les 22 h a l’era de Ca n’Oms, ball de les jornades amb l’actuació del grup Cafè Trio.

Dissabte de 10 a 12 h tindrà lloc la Trobada de puntaires al Parc de la Linera, on just després hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. Les jornades es clausuraran el diumenge 1 de juliol amb un dinar i ball de cloenda al restaurant Bogart de Calaf amb les reserves ja tancades.

Edicions locals