Dilluns finalitza el termini per presentar-se al Talent Parets

Es tracta de la tercera edició del certamen de música

Cultura

Un dels finalistes de l'edició passada del Talent Parets
Un dels finalistes de l'edició passada del Talent Parets

El termini per presentar-se a la tercera edició del Talent Parets acaba el dilluns 2 de juliol, i l'Ajuntament preveu una major participació que en els anys anteriors. El dissabte 7 (d'11 h a 14 h) serà el dia en què es farà el càsting a la sala Basart Cooperativa.

L’Ajuntament de Parets, CEM Maria Grever i Elite Dance són els organitzadors d'aquest certamen dirigit tant a solistes com a conjunts de música i ball. El càsting és obert, "no només a intèrprets, sinó també a compositors”, com explica Ernesto Briceño, director del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever.

La final, com en les dues anteriors edicions, tindrà lloc durant el diumenge de Festa Major (29 de juliol) a la plaça de la Vila, en una gala que de nou serà retransmesa en directe per Vallès Visió.

Més premis

Com a principals novetats, enguany es donaran medalles als tres primers classificats de cada categoria: Kids, de 3 a 10 anys; Teens, d’11 a 17; i Seniors per majors d’edat. “És una manera de poder diferenciar les diferents capacitats”, indicava en la presentació, al maig, l'exalcalde Sergi Mingote.

També hi haurà un diploma per cada finalista i al premi ja habitual d’una beca d’estudis als centres organitzadors, s’hi suma un primer premi únic de 500 euros. A més, l’Associació de Serveis i Comerços (ASIC) oferirà un premi al vot popular en forma de xec per bescanviar als comerços del poble.

Edicions locals