La carta que Oriol Junqueras va enviar a Parets des d’Estremera

El líder republicà va enviar la missiva a l’agrupació local d'ERC  fa uns dies, quant encara es trobava a la presó madrilenya

Política

El president d'ERC, Oriol Junqueras, amb el líder de la secció local de Parets, Jordi Seguer.
El president d'ERC, Oriol Junqueras, amb el líder de la secció local de Parets, Jordi Seguer.

Parets del Vallès

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha estat un dels polítics que avui han iniciat el seu trasllat a presons catalanes. Però uns dies abans, estant encara al penal d’Estremera, el líder republicà va enviar una carta a la secció local de Parets.

En la missiva, a part de parlar de la seva situació i agrair les mostres de suport rebudes, Junqueras parla de la situació política al poble i "considera que la renúncia al càrrec de l’alcalde Sergi Mingote obre una gran possibilitat per aconseguir el relleu en les eleccions de 2019" i que “cal fer tot el possible per liderar el canvi”.

Sobre la precampanya d’aquestes properes eleccions municipals, afirma que “cal ser a tot arreu, sempre al carrer i a tots els barris de Parets. Cal explicar a tort i a dret tot el treball dut a terme en els darrers tres anys”.

El president d’ERC, empresonat des del 2 de novembre de 2017, "també celebra l’acord assolit entre el PSC i ERC Parets per inaugurar un monument dedicat als 5 alcaldes i regidors republicans de Parets, afusellats al Camp de la Bota de Barcelona", afirma el portaveu de la secció local del partit, Jordi Seguer.

També "valora molt positivament el gest de 30 exregidors i exalcaldes paretans del PSC, CiU, ERC, ICV-EUiA i NOPP que van signar un manifest de suport als presos i exiliats polítics", conclou.

Edicions locals