L'escola de policia gradua 255 nous agents locals

L'acte de graduació, presidit pel conseller Buch, es va fer dimecres a l'equipament molletà

Societat

L'escola de policia gradua 255 nous agents locals
L'escola de policia gradua 255 nous agents locals

Mollet del Vallès

Els 255 nous agents de les policies locals de 67 ajuntaments catalans que s’han graduat aquest curs a l’Escola de Policia de Catalunya van rebre dimecres a Mollet els diplomes del Curs de formació bàsica per a policies de mans del conseller d’Interior, Miquel Buch. El curs de la 31a promoció es va iniciar al setembre amb 281 agents, dels quals 24 han suspès i dos han causat baixa.

El Curs de formació bàsica per a policies capacita l’alumnat per integrar-se en els cossos de la Policia de Catalunya i per exercir les funcions bàsiques d’un servei de policia. De fet, l’ISPC s’ha convertit en un referent europeu en l’ensenyament integral dels cossos que operen en la seguretat i les emergències, des de policies, bombers, agents rurals fins a tècnics penitenciaris o instructors de seguretat privada. En el seu discurs, el conseller va destacar “el compromís d’aquests 255 homes i dones que heu decidit ser policies, no només com una feina, sinó com un ofici, l’ofici de posar els altres per davant de vosaltres mateixos”. A partir d’ara els aspirants que han superat el curs iniciaran un període de pràctiques.

La setmana passada també van lliurar-se els diplomes a una vintena d'inspectors i sotsinspectors de Bombers, així com als participants del curs de coordinació de grans emergències i catàstrofes.
D’altra banda, l’ISPC s’ha consolidat aquest any com a centre universitari, ja que aquest curs 2017-2018 el grau ha completat el seu pla d’estudis i compta amb un total de 275 estudiants.

Edicions locals