El CF Parets ja coneix el calendari del seu grup de Segona Catalana i anuncia els primers fitxatges

Els vallesans han fitxat set jugadors

Esports

El Parets ha quedat enquadrat en el grup 4
El Parets ha quedat enquadrat en el grup 4

Parets del Vallès

El mateix dia que s'ha conegut el calendari del grup 4 de Segona Catalana, en el qual jugarà el CF Parets aquesta temporada, s'han conegut els set primers fitxatges de l'equip vallesà per a la propera temporada. 

Gerard Galindo (procedent del juvenil del Granollers), Dani i David (Les Franqueses), Otman (Mollet), Jota (Castellar), Vallcorba (Sant Feliu de Codines) i Alexis (Molletense) són les set incorporacions que el CF Parets ha anunciat. D'altra banda, els jugadors que continuen de l'equip de la temporada 2017-18 són Víctor Vilarrasa, Alkaba, Sergio Aparicio, Agustí Planas, David Morales, Litus, Sergio Cívico, Lass, Pol Monpart, Francisco i Cabriti. Del juvenil del Parets puja Albert Alcoba.

Avui també s'ha conegut el calendari del Parets, enquadrat al grup 4 de Segona Catalana com la temporada passada, quan va acabar en un quart lloc després d'haver tingut opciones serioses d'ascens fins el tram final de lliga. Els rivals seran el Ripollet, el Berga, la Sabadellenca, el Can Parellada, Les Franqueses, la Gramenet (contra aquest equip el Parets disputarà com a local l'última jornada de lliga el cap de setmana del 25 de maig), el Juan XXIII (contra aquest equip el Parets disputarà com a local la primera jornada de lliga el cap de setmana del 2 de setembre), el Masnou, el Matadepera, el Joanenc, el Roda de Ter, el Cardedeu, el Sabadell, el Caldes de Montbui, el Sallent, el Vic Riuprimer i el Castellar.

Edicions locals