El Talent Parets ja té finalistes

La gran final serà diumenge de festa major a la plaça de la Vila

Cultura

Els joves talents concursaran en tres categories diferents
Els joves talents concursaran en tres categories diferents | Ajuntament de Parets

La tercera edició del concurs de joves talents Talent Parets ja té els noms dels finalistes, que podran mostrar la seva faceta artísitica en la gran final que es viurà el diumenge de festa major a partir de les 23.15 h a la plaça de la Vila. La gala serà retransmessa per Vallès Visió.

Pel que fa a la categoria Kids (de 3 a 10 anys), els finalistes seran Sara Muñoz, The Pink Panter (Gisela Vara, Noa Rodríguez, Maria Grima, Carla Santamaría i Sara Muñoz); Carla Santamaria, Maria Grima, i Daniela Conde i Gisela Mateo.

En la categoria Teens (d'11 a 17 anys), els finalistes seran Anna Molina i Valeria Vilardell, Celia Varón i Noa Briceño, Albert Alsina, Emma Azor i Alba Rodríguez, i Joan Liaño.

Per acabar, en la categoria de sèniors (a partir dels 18 anys), els finalistes seran Oliver Polo i Gabriel Hernández, Fernán López, Cayetano Clemente i Kevin Moisés, Ramon Castillo i Mari Carmen Fernández (Red Velvet), i David Molero.

Enguany com a principals novetats, hi haurà un primer premi únic de 500 euros i un premi del públic. Els tres primers classificats de cada categoria tindran medalles i tots els participants, diploma. El Talent Parets està organitzat per l’Ajuntament, el CEM Maria Grever i Elite Dance. 

El jurat, en aquesta edició està format per Javier Malaguilla, Katerina (Katia) Malaguilla i Patrick José Firmino (Patrick Resende), guanyador de l’anterior edició.

Edicions locals